Alt Text
Alt Text

FITZROY NORTH TOWNHOUSE

This project is located in the centre of Fitzroy North on the site that fronts two laneways. The townhouses help to rejuvenate some of Melbourne’s earliest urban fabric with new brick walls, recessed entries and garages that typify laneway architecture. Timber lined balconies and alcoves puncture the hard outer shell, providing warmth and opening up…

PARAGON OFFICE, MELBOURNE

Located in the Melbourne CBD, the paragon office refurbishment includes an open workspace, breakout areas, meeting rooms and waiting areas. The refurbishment is characterised by the extensive use of decorative wall panels which include perforated acoustic boards, timber battens and acoustic pin walls to create a warm & uplifting workplace interior.

IRIS, GLEN IRIS

Comprising of 22 apartments over a basement carpark, we have designed the Iris as if it was a large home. Key elements we have used to enhance the boutique development are the natural materials, timber soffits and textured masonry walls combined with contemporary interiors and considered landscaping.

HEIDELBERG APARTMENTS

Located in the heart of the Burgundy Street shopping precinct the Heidelberg apartments form part of the Uniting Churches strategy to provide improved facilities for the local parishioners and the wider community.  Our design formed part of a joint venture proposal to construct approximately 100 apartments, a community hall, multi-purpose space, offices, retail shops and…

ALSTON, MALVERN EAST

The Alston consists of 26 two and three bedroom apartments over three levels with basement parking located on Malvern Road, Malvern East. Particular care was given to ensure the massing of the building facing Malvern Road was kept in scale to the surrounding homes with a lowered ground level, recessive upper level and generous setbacks.

GDV VETERINARY HOSPITAL

Forming part of the Guide Dogs Victoria masterplan the new Veterinary Hospital will be the gateway building on the Kew campus offering specialised services to the public and GDV. The clean simple lines of this building, combined with timber, water feature and extensive planting create a space where both animals and owners can relax.

HOTEL CAUSEWAY, MELBOURNE

This project is a vertical expansion and internal upgrade for a Melbourne CBD Hotel to provide an additional 38 hotels rooms. The scope includes a new roof terrace, ground floor retails spaces, new lifts, dining facilities and a gymnasium. Three new light weight levels have been designed not to overload the existing foundations. The new…